Spring til indhold

Om os

Profil

Delibra blev grundlagt i 2007, og har gennem de sidste 15 år udviklet sig til at være en stabil og velfungerende virksomhed. Delibra forbliver den dag i dag en privatejet virksomhed, og beskæftiger samlet 4 ansatte, som er placeret på hovedkontoret i Flensborg midtby. Udover sit hovedkontor i Flensborg, har Delibra en afdeling i Padborg, som gør det nemmere at imødekomme danske interessenter. 

Den primære portefølje af ejendomme er beliggende i Flensborg og Kolding, hvor hovedvægten er i Flensborg. Vi udvider konstant vores portefølje, hvor vores fokusområder på nuværende tidspunkt er I Kolding og Flensborg.

Hvad tilbyder vi?

Igennem 15 år har vi varetaget administration og udvikling af egen portefølje, hvor dette indebærer opkøb, salg, udlejning og opførelse af ejendomme. 

Desuden, tilbyder vi løsninger til eksterne investorer, som ønsker en stærk samarbejdspartner til udvikling af porteføljer/ejendomme. Her kan vi ved hjælp af vores erfaring, netværk og ekspertviden være behjælpelig med undersøgelse af markedet, anskaffelse af tilladelser, information angående lovgivning, skabe kontakten  til relevante samarbejdspartnere til ethvert aspekt inden for opførelse af ejendommen, samt administrationen efterfølgende. Dette samarbejde sker ofte i forbindelse med optimering og salg for øje.

Ydermere, har vi gennem flere år varetaget administrationen af ejendomme for banker i forbindelse med sikring af bankernes udlån. Dette indebærer blandt andet varetagelse af de finansielle objekter, samt optimering og frasalg heraf. 

Disse parametre er gældende for Danmark såvel som i Tyskland.

DELIBRA GmbH
Große Strasse 52
D-24937 Flensburg

DELIBRA ApS
Hermesvej 15
6330 Padborg

Mail: mail@delibra.eu

da_DK