Spring til indhold

Investor

Hvorfor finde en partner til boligmarkedet?

Mange investorer kan sagtens se fordelene i at investere i det tyske og danske boligmarked, men er indtil videre blevet afholdt fra det. Enten på grund af sprogbarrieren, eller på grund af manglende viden omkring det tyske eller danske boligmarked. Ud over dette kan boligmarkedet helt generelt fremstå som en uoverskuelig og utilgængelig instans. Arbejdet er desuden tidskrævende og let at gå fejl af.

Det er her, det er vigtigt at finde sig en partner med ekspertise inden for feltet, således at man sikrer sig, at ens investeringer bliver håndteret korrekt, og at der ikke bliver spildt penge og tid.

Investering og selskaber

Vi tilbyder løsninger til eksterne investorer, som ønsker en stærk samarbejdspartner til udvikling af porteføljer/ejendomme. Her kan vi ved hjælp af vores erfaring, netværk og ekspertviden være behjælpelig med undersøgelse af markedet, anskaffelse af tilladelser, information angående lovgivning, skabe kontakten  til relevante samarbejdspartnere til ethvert aspekt inden for opførelse af ejendommen, samt administrationen efterfølgende. Dette samarbejde sker ofte i forbindelse med optimering og salg for øje.

Ydermere, har vi gennem flere år varetaget administrationen af ejendomme for banker i forbindelse med sikring af bankernes udlån. Dette indebærer blandt andet varetagelse af de finansielle objekter, samt optimering og frasalg heraf.

Kontakt os for yderligere oplysninger, og hør nærmere om de muligheder vi kan tilbyde.

Disse parametre er gældende for Danmark såvel som i Tyskland.

DELIBRA GmbH
Große Strasse 52
D-24937 Flensburg

DELIBRA ApS
Hermesvej 15
6330 Padborg

Mail: mail@delibra.eu

da_DK