I Delibra er vi primært engageret med opkøb – forvaltning og salg af bolig ejendomme på det Nordtyske marked.

Vi har egen forvaltning der sikre optimal drift enten af enkelte ejendomme eller hele ejendoms porteføljer. Vi tilbyder ydermere forvaltning af ejendomme på det nordtyske marked, således investoren sikre at forvaltningen sker i direkte overensstemmelse med de ønsker og målsætninger der måtte være. 

Vores løbende opkøb af ejendomme sikre at vi altid er opdateret på hvad der foregår i markedet både hvad angår køb og salg men også udlejning.

Vi tilbyder salg af selskaber enten som GmbH eller Aps indeholdende tyske ejendomme.

Såfremt dette ønskes kan vi fortsat varetage forvaltningen og derved sikre en nem overdragelse og optimal drift. 

Delibra er 100 % dansk ejet og har kontor i Padborg samt i hjertet af Flensborg. Vores beliggenhed giver os optimale betingelser da alle ejendomme kan besigtiges indenfor 2 timer.

Vi er står altid klar med et tilbud om opkøb og hurtig handle, kontakt os direkte i forbindelse hermed pr. telefon,  eller gå ind under kontakt og skriv til os.

Håndværksmæssig arbejdskraft - i forbindelse med den arbejdskraft vi selv har ansat, kan vi til meget fornuftige priser tilbyde arbejdskraft. Det er vigtigt at understrege, at vi ikke er et håndværksfirma, men tilbyder udelukkende manpower.

Vores arbejdskraft kan udfører en lang række håndværksmæssige opgaver, så står du som privat person/firma og mangler ekstra manpower, er i velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere udlejes til 180 DKK + moms per time.